Bemutatkozás

100%-ban magyar tulajdonú épületgépészeti kis- és nagykereskedőként közel 30 éve nyújtunk egyedi igényekre szabott megoldásokat ügyfeleinknek víz-, gáz- vagy fűtésrendszer kiépítésében, illetve szaniterek és burkolatok területén.

Nagykereskedőként több telephelyen várjuk ügyfeleinket: Budapesten három helyen, Dunakeszin, Budaörsön, Vecsésen, Kecskeméten, Győrben és Debrecenben. Üzleteinkben több mint 120 szakképzett munkatársunk áll rendelkezésére, hogy Ön biztosan gyorsan megtalálhassa, amire szüksége van. Szakképzett tanácsadóink egyedi igényekre szabott megoldásokkal segítenek vásárlóinknak és kereskedő partnereinknek.

Kínálatunk

Webáruházunk és telephelyeink kínálatában a hagyományos épületgépészeti megoldásoktól kezdve a legmodernebb technológiájú kazánokon, tárolókon és szivattyúkon keresztül egészen a szolár rendszerekig minden megtalálható. Emellett szerelvények, tartozékok és kiegészítők széles választékával várjuk kereskedelmi partnereinket, a víz, gáz, fűtés területén dolgozó szakembereket és minden kedves vásárlónkat.

Termékkínálatunkban 25 európai gyártó, köztük a Vaillant, a Viessmann és Ariston termékei is megtalálhatók, emellett vásárlóinknak minőségi hazai megoldásokat, többek között a Hajdu termékek széles választékát is kínáljuk.

Legfőbb forgalmazott termékkategóriáink és kiemelt márkáink:

 • Kazánok és készülékek: Ariston, Vaillant, Saunier Duval, Bosch, Viessmann, Immergas
 • Vízmelegítők: Ariston, Bosch, Hajdú
 • Konvektorok, radiátorok: Vogel&Noot, Stiebel Eltron, Fég, Lampart, Alurad
 • Kerámia szaniterek: Alföldi, Villeroy and Boch, Kolo, Keramag, Duravit, Grohe
 • Kádak, zuhanykabinok: Kolo, Kaldewei, Ravak, Riho, Sapho
 • Csaptelepek: Grohe, Hansgrohe, Mofém
 • Fürdőszobai bútorok: T-Boss, Kolo, Ravak, Riho
 • Burkolatok: Tubadzin, Novaceramica
 • Szivattyúk: Grundfos, Wilo, Gardena
 • Öntözéstechnika: Gardena, Al-Ko
 • Szerszámok: Milwaukee, Bosch

Elveink

Az általunk forgalmazott árucsoportok garantáltan kiváló minőségű, szabványoknak, előírásoknak megfelelő, bevizsgált termékek, melyek kényelmes és praktikus megoldást garantálnak. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk az új technológiák és az energiatakarékos, fenntartható fejlődést szolgáló termékek népszerűsítésére.

Vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért a kiváló minőségű termékek mellett mindig precíz és rugalmas kiszolgálással várjuk vevőinket. Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően a webáruházunkból megrendelt termékek esetében is mindig gyors és precíz kiszállítási feltételeket biztosítunk vásárlóinknak és partnereinknek.

Cégünk biztos fejlődését és megbízható partneri megítélését jól mutatja, hogy az elmúlt öt évben 71%-kal növeltük árbevételünk, 2017-ben pedig a Bisnode kiemelten megbízható AAA üzleti minősítését is kiérdemeltük, mellyel mindössze a magyarországi vállalatok 0,63%-a rendelkezik. Folyamatainkat az MSZEN ISO 9001:2015 szerint szabályozzuk, auditorunk a TÜV Rheinland. A tisztességes üzleti gyakorlat és a felelős vállalatvezetés indulásunk óta alappillére értékeinknek. Büszkék vagyunk rá, hogy értékeinket, beleértve a munkatársak felé mutatott tiszteletet és bizalmat, nemcsak családi vállalkozásként, de több milliárdos árbevételű hazai áruházláncként is sikerült megőriznünk. A folyamatos bővüléseknek és fejlesztéseknek köszönhetően mára több mint 100 munkatárssal dolgozunk együtt az ország 8 pontján.

Válasszon most termékkínálatunkból, hogy Ön is biztosan a legjobbat kapja!

Loading
Loading