Atmos Laddomat 21-60 vezérlés

Cikkszám ATMOS-LADDO21
Atmos Laddomat 21-70 vezérlés Csökkentse a fatüzelésű kazán fűtési költségeit Laddomat 21-70 töltőegység beszerelésével! Így ráadásul a tűzteret sem kell folyton utántöltenie, amellyel rengete g fáradságos munkától kímélheti meg magát. A legnagyobb hatásfokot egy puffertároló beépítésével érh eti
Ezt a terméket jelenleg nem lehet megrendelni.
Leírás

Atmos Laddomat 21-70 vezérlés

Csökkentse a fatüzelésű kazán fűtési költségeit Laddomat 21-70 töltőegység beszerelésével! Így ráadásul a tűzteret sem kell folyton utántöltenie, amellyel rengete g fáradságos munkától kímélheti meg magát. A legnagyobb hatásfokot egy puffertároló beépítésével érh eti el. A Laddomat - amellett, hogy csökkenti a fűtési költségeket - nagy üzembiztonságot is garantá l azáltal, hogy a szivattyú meghibásodása vagy áramkimaradás esetén az öncirkulációs funkcióval auto matikusan feltölti a puffertartályt. Ezzel a funkcióval kiküszöbölhető a kazánrobbanás veszélye. A t űz eloltása esetén is beindul az öncirkulációs folyamat. A Laddomat 21-70 töltőegység magas és egyen letes hőmérsékleten, lassan tölti fel hideg vízzel a tartályt, így optimális rétegződést biztosít. A kazán korrózióját is megakadályozza azáltal, hogy felmelegíti a kazán aljában lévő hideg vizet. Füs tgáztermosztát beépítésével teljesen automatikusan működik (a termosztát vezérli a szivattyú indítás át/leállítását).
  • Laddomat LM6 sztenderd szivattyú.
  • Csatlakozások: 3 db Cu28 fogantyúv al (standard), 3 db R32( igény esetén fogantyúval is rendelhető).
  • Egyedi megrendelésre kérhe tő 63°C-os, 78°C-os vagy 83°C-os nyitási hőmérséklettel (sztenderd nyitási hőmérséklet: 72°C).
  • < li>A maximális kazán-teljesítmény 70 kW.
  • Választható típusai: Cu 28 szorítógyűrűs, illetve R 32 (5/4") menetes kötéssel.

A Laddomat egy komplett egység, amely a puffertartály tökéle tes feltöltését biztosítja. Segítségével a kazán gyorsabban eléri a megfelelő üzemi hőmérsékletet, e zután a töltőegység lassan tölti fel a puffertárolót, így magas és egyenletes hőmérsékletet biztosít . A Laddomat a kazán vízterében megemeli a visszatérő hőmérsékletet, így meggátolja a korróziót és m egnöveli a kazán élettartamát. A hatékony melegvíz-szabályozásnak köszönhetően a Laddomat szelep nyi tási hőmérséklete magasabb lehet, mint az előremenő hőmérséklet. Könnyen és gyorsan telepíthető, kös zönhetően a csatlakozókialakításnak. A tüzelés utolsó szakaszában a Laddomat teljesen feltölti a puf fertartályt, köszönhetően az egyedülálló termikus szelepnek, amely teljesen lezárja a bypass szakasz t. Az égetés után a kazánban visszamaradt hőt öncirkulációval a tartályba juttatja. Áramkimaradáskor ez az öncirkulációs funkció azonnal megkezdi a puffertartály töltését. Ugyanez történik a szivattyú meghibásodásakor is, amely nagyfokú üzembiztonságot jelent.

Masszív kialakítású, a nagy tömít ő felületek révén egyszerűen beszerelhető. Karbantartása is könnyű, ugyanis az elzárószelepek haszná latával a tisztítás vagy javítás a rendszer kiürítése nélkül is elvégezhető. Ajánlott a Laddomat elé egy iszapleválasztót beépíteni, ennek hiánya a szivattyú kopásához vezethet. Kicsi és könnyű,ami je lentősen megkönnyíti a telepítését.

A töltőegység beépítését a következő típusú kazánokhoz ajá nljuk: faelgázosító, vegyestüzelésű, pellet kazán, vízteres kandalló, öntöttvas és lemezkazán.

A következő márkájú kazánokhoz ajánlott: Atmos, Totya, Celsius, Hőterm, Hajdu, Fer roli, Buderus, Viessmann stb.

Specifikációk
Márka Atmos
Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.
    Betöltés
    Betöltés